Duurzamere teelt

Bij precisielandbouw krijgen planten (of dieren) met behulp van technologie, heel nauwkeurig de behandeling die ze nodig hebben. Hiervoor worden verschillende technologieën ingezet zoals GPS, sensortechnologie, ICT en robotisering.

De wereld van Case IH Precisielandbouw

De Advanced Farming Systems (AFS) van Case IH lopen al meer dan tien jaar voorop op het gebied van precisielandbouw, waardoor landbouwers de volledige gewasproductiecyclus kunnen beheren. Case IH AFS-tools bevatten alles wat u nodig hebt om een herhaalbare nauwkeurigheid tot op 1,5 cm te bereiken, overlappingen te verminderen en inputkosten te verlagen, waardoor uw opbrengstpotentieel wordt gemaximaliseerd.

Raven, onderdeel van CNH Industrial

Raven is een merk van CNH Industrial sinds eind 2021. Het Raven-portfolio vult enerzijds het aftermarket-aanbod aan en versnelt anderzijds de ontwikkeling van AFS Connect-machines en nieuwe autonome oplossingen.

Benjamin Schakel
Precisielandbouw en marketing

T: 06 3023 8274 | EMAIL

Hoogste nauwkeurigheid

CORRECTIESIGNALEN

Of uw activiteiten nu de betrouwbare herhaalbaarheid van jaar tot jaar met precisie op centimeterniveau vereisen of eenvoudigweg snelle en betrouwbare controle en gegevensverzameling, met Case IH Advanced Farming Systems kunt u uw precisielandbouwtechnologie afstemmen op uw exacte behoeften en doelstellingen.

Displays

BEDIENINGS SCHERMEN

Ontdek het uitgebreide assortiment van onze touchscreen-kleurenmonitoren. De AFS en Raven displays zijn uitgerust met een gemakkelijk instelbaar multitouchscreen met superieure HD-weergave, dag of nacht modus en een bekende interface op basis van Android.

Besturing

STUURSYSTEMEN

De meeste nieuwe tractoren zijn standaard uitgerust met een GPS voorbereiding. Opbouwen van een GPS systeem is hierbij vaak plug-and-play. Een oudere tractor of oogstmachine zelf laten sturen kan op verschillende manieren, van een achteraf opgebouwd hydraulisch ventielblok tot een elektrische stuurmotor.

Smart Farming Solutions

PRECISIELANDBOUW PRODUCTEN

AGXTEND is het aftermarket-merk van CNH Industrial voor nieuwe technologieën in alle fases van de landbouwcyclus. Het product gamma van AgXtend biedt een breed scala aan opkomende precisielandbouw producten en ISOBUS-oplossingen in de agrarische sector, zoals:

  • Werktuigbesturing
  • Elektrische onkruidbestrijding
  • Real time analyses
  • NIR sensor
  • Opbrengstmeting

AFS Connect

HÉT ONLINE PORTAAL VAN CASE IH

Met AFS Connect kunt u uw boerderij, machinepark en gegevens op afstand bewaken en beheren, en op die manier uw prestaties, productiviteit en flexibiliteit optimaliseren. Geef uw machines efficiënt weer met weinig tot geen stilstand tijd. Met alle informatie onder uw vingertoppen kunt u uw bedrijf altijd en overal succesvol beheren.

Begin met het aanmaken van een gratis MyCaseIH- account en gebruik dezelfde inloggegevens voor het openen van de functies van AFS Connect.