Ons specialisme

Wij bieden snelle en de juiste ondersteuning. Met onze expertise zorgen we voor efficiënte en betrouwbare mechanisatie. Hiermee helpen wij u risico’s weg te nemen in de bedrijfsvoering en dat biedt kansen voor hogere opbrengsten.

Dienstverlening in onze werkplaatsen, magazijn, maar ook bij u op het erf of in het veld is belangrijk voor de continuïteit in uw bedrijf. Om u goed van dienst te kunnen zijn, investeren wij in opleidingen van onze medewerkers, in apparatuur en compleet uitgeruste service wagens. De vaste bestuurders op deze servicewagens zijn goed opgeleide en ervaren monteurs. Bij de dienstverlening in het veld, geeft u als klant aan hoe snel u geholpen wilt worden. Duidelijke communicatie is hier van belang.

Service op locatie

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden en één van onze vaste servicewagens is bezet, dan kunnen we u vanuit de werkplaats met een extra wagen van dienst zijn. Heeft u minder haast bij uw reparatie of onderhoud, dan wordt u opgenomen in de geplande route. Voor klanten buiten onze vaste regio, hebben we interessante aanbiedingen om u van dienst te kunnen zijn. Onze medewerkers leggen u graag de voorwaarden uit.

Service nodig?
In de avonduren en in het weekend is er een storingsdienst, zodat we u kunnen helpen bij het oplossen van problemen en u uw werk snel voort kunt zetten. Onze telefoonnummers van beide vestigingen schakelen automatisch over op de storingstelefoon.

Wij beschikken over de modernste gereedschappen

Om uw trekker en/of machine in goede conditie te houden, beschikken wij over de modernste gereedschappen en technieken:

  1. Digitale Vermogentestbank met verbruiks meter
  2. Hydrauliek testbank voor debiet 300l/min en LS aansturing
  3. Aircovulstation voor 134a, olie en UV
  4. Service Tools en Scoopgereedschap
  5. Laser uitlijnapparatuur
  6. Monteren van opties die uw trekker completer maken zoals: Front hef met PTO, bandendruk wisselsysteem, GPS systemen, frontlader, luchtremmen
  7. Rebuild by Hamoen; een stap verder in reviseren
  8. 24uur service met compleet uitgeruste service wagens