Case IH

Hamoen L.M.B. kent een lange historie met de bekende rood gekleurde tractoren. De eerste tractoren (welke dankzij de Marshallhulp naar Nederland kwamen) waren van het tractormerk ‘McCormick’. In verloop van de tijd veranderde de naam van het merk ‘Case-IH’.

Steyr

In 1996 werd Steyr Landmaschinentechnik AG overgenomen door Case Corporation, het wereldwijd toonaangevende trekkerfabrikant. Hamoen L.M.B. kende al een lange historie met de bekende rood gekleurde tractoren. Door de fusie werden de betrouwbare en innovatieve tractoren met open armen aan ons assortiment toegevoegd.

Claas voederwinningsmachines

Al jarenlang verkopen we Claas voederwinningsmachines. Het programma omvat trommel- en schijvenmaaiers, schudders, zwadharken en opraap- en hakseltransportwagens. De landbouwmachines onderscheiden zich door perfecte bodemaanpassing, onderhoudsarm en innovatief. ‘Onverslaanbare specialisten in het werk’.

Amazone

Amazone ontwikkelt en produceert innovatieve landbouwtechnologie met een hoge kwaliteitsstandaard, rekening houdend met moderne en economische akkerbouwsystemen. De toonaangevende fabrikant van akkerbouwwerktuigen vertegenwoordigt de sectoren grondbewerking, zaaitechnologie, bemesting en gewasbescherming.

Kenmerken van Amazone zijn klantgericht, kwaliteit, innovatie en verantwoordelijkheid.

Storti

Storti’s filosofie is om een consultant te worden voor melkveehouders over de hele wereld. Om dit doel te bereiken kunnen zij een groot assortiment van voermengwagens aanbieden. Getrokken en zelfrijdend, horizontaal en verticaal en continue op zoek naar innovatie.

Kaweco

Kaweco bouwt al 50 jaar machines die hun waarde bewijzen in het veld, mesttanken, bemesters en silagewagens. Betrouwbaar en efficiënt, zodat de juiste actie kan worden uitgevoerd op het ideale tijdstip. De machines van KAWECO worden in nauwe afstemming met de gebruikers ontwikkeld en vervolgens volgens de strengste kwaliteitseisen gebouwd door Reesink Production in Hengelo (Gld).

McHale

McHale is een toonaangevende internationale fabrikant van gespecialiseerde landbouw landbouwmachines. McHale vervaardigt een reeks ronde en variabele persbalenpersen, vierkante en ronde balenwikkelaars, de Fusion geïntegreerde of gecombineerde balenperswikkelaar en een reeks van ronde balen handling, baalsplijting en silage & maïsblokken snijuitrusting.

Vredo

Vredo is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van machines voor de fijne graszoden en agrarische sectoren. Vredo heeft al meer dan 35 jaar zijn kwaliteit bewezen, vooral in graslanddoorzaai-machines en zodebemesters.

Lemken

De landbouwmachines van Lemken zijn niet alleen direct herkenbaar aan de blauwe kleur, maar vooral aan de manier waarop ze op het veld werken. Grondteeltwerktuigen voor een optimale voorbereiding op het zaaien. Zaaitechnologie voor het leggen van een solide basis voor hoge opbrengsten. Gewasbeschermingsmiddelen om gewassen effectief en voorzichtig te beschermen.

WackerNeuson

De Wacker Neuson Group is een toonaangevende fabrikant van compacte machines en bouwmachines. Het brede productportfolio bevat onder andere graafmachines, wielladers en verreikers.

AgXtend

AgXtend™ is het eerste merk dat gespecialiseerd is in opkomende precisielandbouw producten en ISOBUS-oplossingen in de agrarische sector. Het ontwikkelt en levert baanbrekende technologieën waarmee agrariërs hun efficiëntie en daarmee hun economische succes kunnen vergroten. Het AgXtend™ assortiment kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande precisielandbouwplatforms van Case IH’s AFS en STEYR’s S-TECH.

Garford

Garford biedt een uitgebreid schoffelassortiment voor verschillende teelten en gaat daarbij zeer nauwkeuring te werk door middel van eigen cameratechniek.
Daarnaast is het merk sterk in spuittechniek. Dáár spuiten waar het nodig is, daar draait het om bij de Spot Sprayer van Garford. Het onkruid wordt namelijk geraakt, maar het plantje niet!

Overige dealerschappen Hamoen L.M.B.