GPS Waarom GPS? Besturingssystemen Beeldschermen AFS Mapping Trainingen

 

Modulaire aanpak van voertuigbesturing en landbouwbeheer

modulaire-aanpak-voortuigbesturingAFS® is zonder twijfel de belangrijkste vooruitgang in de landbouw sinds de komst van de mechanisatie. Voor vele is dit de oplossing voor meer controle, meer productiviteit, meer efficiëntie en een grotere precisie door middel van automatisering. Daarom bieden wij een veelomvattende serie die volledig op maat gemaakt kan worden.

Geavanceerde voertuigbesturing

geavanceerde-voertuigbesturingOnze AFS Pro touchscreens registreren opbrengst, perceelgebruik en werksnelheid, sluiten externe camera’s aan, houden taakrapporten bij en beheren ISOBUS-werktuigen. De AFS Pro touchscreens zijn interactief, geheel naar wens aan te passen en uitwisselbaar tussen uw Case IH voertuigen.

Met het AFS® softwarepakket voor landbouwbeheer van Case IH ziet u per akker welke taken zijn uitgevoerd, wat de werksnelheid was, hoeveel brandstof er is verbruikt en, nog veel belangrijker, wat de opbrengst is.

Belangrijkste voordelen van het AFS systeem

  • Optimaliseer machinegebruik, arbeid, brandstofverbruik, zaai- en spuitkosten met het rijden in rechte lijnen.
  • Uitgebreide bodeminformatie met de AFS® kaarten en rapporten, ze geven u alle details per taak zodat u beslissingen kunt nemen op basis van feiten.
  • Vergroot uw winst en haal de maximale kwaliteitsopbrengst uit elke oogst zo bespaard u tijd op de akker.

Brochures

Hamoen L.M.B. helpt u graag bij de mogelijkheden van GPS.