Bedieningsschermen

Ontdek het uitgebreide assortiment van onze touchscreen-kleurenmonitoren. De AFS (Case IH systeem) en Raven displays zijn uitgerust met een gemakkelijk instelbaar multitouchscreen met superieure HD-weergave, dag of nacht modus en een bekende interface op basis van Android.

AFS Displays

AFS Pro 700 Plus

AFS Pro 700 Plus is de hoofdmonitor van de multicontroller- en CVXDrive-versies van de Maxxum-, Vestrum- en Puma 150-175-modellen. De grote 12-inch monitor biedt 15 GB opslagruimte, anti-vingerafdrukcoating, multitaskingmogelijkheden en connectiviteitsopties met maximaal 4 camera-ingangen.

AFS Pro 1200

De AFS Pro 1200 is het primaire weergaveapparaat in de Puma AFS Connect, Optum AFS Connect, Magnum AFS Connect en Steiger / Quadtrac AFS Connect-reeks. Het grote 12-inch scherm is voorzien van een eenvoudig aanpasbaar multi-touchdisplay met uitstekend HD-zicht overdag en ‘s nachts en een vertrouwde Android-gebaseerde interface.

Raven Displays

RAVEN CR-7

Raven’s lichtste en meest kostenefficiënte 7 inch-scherm, is intuïtief , gebruiksvriendelijk en van instapmodel volledig uitbreidbaar tot het meest geavanceerde systeem.

RAVEN CR-12

CR12 is de eersteklas terminal in de CR familie Uniek aan de CR12™ is dat deze beschikt over de operations planning software. Dit maakt het mogelijk om vooraf een perceel, contour en kopakker in te delen van thuis.