Dé zekerheid dat uw werkmaterieel veilig is!

VA-keur: Dé zekerheid dat uw werkmaterieel veilig is!

U staat er misschien niet bij stil, maar het laten keuren van uw werkmaterieel is net zo belangrijk en onmisbaar als het onderhoud. Als goede werkgever wilt u natuurlijk een veilige werkomgeving voor je medewerkers creëren. Machines en voertuigen die door gebruik aan slijtage onderhevig zijn, kunnen een gevaar vormen voor e die veiligheid. Laat uw arbeidsmiddelen; machines, werktuigen en gereedschappen daarom keuren door een deskundige VA-keur keurmeester. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door een Erkend VA-keurbedrijf.  Ons bedrijf is een Erkend bedrijf.  Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom en onafhankelijk gecertificeerd volgens de VA-keur richtlijn.

Het VA-keurmerk is breed toepasbaar voor allerhande arbeidsmiddelen:

Van klein elektrisch – of motor aangedreven handgereedschap, ladders/trappen, steigers, aanhangwagens, werkplaatsapparatuur, 400/380 volts machines, las- en snijapparatuur tot grote machines die worden ingezet in de agrarische sector, de groenvoorziening, de infra- en cultuurtechnische sector en/of de interne transportsector.

Als klant kunt u bij ons terecht om alle machines, werktuigen en gereedschap in uw bedrijf periodiek te laten keuren. Praktisch, makkelijk en kostenbesparend!

 

Waarom Keuren met VA-Keur?

  • Investering in veiligheid van de medewerkers
  • Arbowet stelt keuring verplicht
  • Veiliger arbeidsmiddel
  • Veiliger in het verkeer
  • Langere levensduur van het arbeidsmiddel
  • De keuring is eenvoudig te combineren met het onderhoud
  • Met het VA-keur heeft u als klant 24/7 toegang tot uw keurrapporten

Ons bedrijf is een Erkend VA-keuringsbedrijf. VA-keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid. Wij zorgen voor professionele keuringen van al uw machines. Dat werkt zeker en veilig voor u en uw personeel.

Meer weten? Ga naar VA-keur.