We zijn nu ook te bereiken via WhatsApp voor het bestellen van onderdelen.

Onze prioriteit is uw productiviteit, om dit doel te behalen hebben we naast een groot assortiment onderdelen ook het doel om de service te blijven verbeteren. Snel en eenvoudig onderdelen bestellen via WhatsApp is vanaf nu mogelijk.

WhatsApp is de meest gebruikte sociale media app. Het gemakkelijk versturen van een bericht met foto’s en video’s maken de app als favoriet voor Nederlandse app gebruikers.

Hoe te bereiken?
Sla ons vaste en bekende nummer 0183-601307 op in uw telefoon. Vervolgens kunt in WhatsApp een nieuwe app versturen naar ons.
Appt u buiten de openingstijden? Dan nemen we uw aanvraag de volgende werkdag zo snel mogelijk in behandeling.

Onze gebruikelijke email (magazijn@www.hamoen-tractoren.nl) en onze nummers (Ameide: 0183-601307 | Hoeven: 0165-506054) blijven uiteraard nog steeds bereikbaar. De keuze is aan u wat uw favoriete is; appen, bellen of mailen.

Onderhoudsbeurt laten inplannen of een storing?
Neem hiervoor contact op met onze vaste en bekende nummers.
In de avonduren en in het weekend is er een storingsdienst, zodat we u kunnen helpen bij het oplossen van problemen en u uw werk snel voort kunt zetten. Onze telefoonnummers van beide vestigingen schakelen automatisch over op de storingstelefoon. (Ameide: 0183-601307 | Hoeven: 0165-506054)