Wij zoeken vakmensen, mensen met rood bloed

Uw partner in landbouwmechanisatie! Hier staan wij voor, al sinds 1928. De rode tractoren staan bij ons centraal met als werkgebied zuidwest Nederland, bestaande uit twee vestigingen; Ameide (UT) en Hoeven (NB). Daarnaast behoren diverse A-merken werktuigen tot ons assortiment. Onze specialisaties zijn onder andere GPS, precisielandbouw en rebuild van tractoren en machines.

Onze enthousiaste en vakkundige collega’s zijn hét gezicht van ons bedrijf. Het maakt ons trots dat het merendeel van de werknemers al jarenlang betrokken is en zich inzet om ons bedrijf steeds verder te ontwikkelen.

 

”Hierdoor blijft ons bedrijf groeien en daarom zijn we op zoek naar extra vakmensen.”

.
Openstaande vacature(s):

  • Monteur (m/v) – locatie Hoeven (NB)
  • Magazijnmedewerker (m/v) – locatie Ameide (UT)

Bekijk hieronder de vacature(s).
Spreekt ons bedrijf én een van de vacatures jouw aan?

Twijfel dan niet en stuur je CV met motivatie naar hans@www.hamoen-tractoren.nl of neem contact op met Hans Rozendaal, telefoonnummer 06 55108044.

 


 

Vacature magazijnmedewerker (m/v) – locatie Ameide (UT)

Ter versterking van ons team in Ameide zoeken wij een magazijnmedewerker (m/v).
We beschikken over een modern magazijn met een grote voorraad onderdelen voor onze klanten en (sub)dealers. Ons bedrijf blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar extra vakmensen.

 

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE VACATURE VIDEO


Functie

Als magazijn medewerker bij Hamoen L.M.B. ben jij dé persoon voor verkoop en registratie van onderdelen van tractoren en/of landbouwmachines. Naast een grote mate van zelfstandigheid draag jij samen met je collega’s zorg voor de optimale service voor onze klanten en (sub)dealers. De service met A-merken en producten verricht je samen met een team van ervaren collega’s.

Wij zoeken…

  • Enthousiaste en energieke man/vrouw;
  • Ervaring in landbouwmechanisatie;
  • Kennis en ervaring met diverse vormen van automatisering;
  • Kennis en ervaring van Office automatisering

 


 

Neem contact op!

Spreekt ons bedrijf én een van de vacatures jouw aan?

Twijfel dan niet en stuur je CV met motivatie naar hans@www.hamoen-tractoren.nl of neem contact op met Hans Rozendaal, telefoonnummer 06 55108044.

 

”We ontmoeten je graag! – Team Hamoen”