DE NIEUWE PUMA AFS CONNECT-SERIE
”Zo stil als een Mercedes S-klasse”


We zijn vol enthousiasme over deze nieuwe Puma-serie, daarom presenteren we hem graag!

Case IH heeft de nieuwe Puma AFS Connect-serie geïntroduceerd, de krachtigste en meest geavanceerde Puma ooit. ‘’Er zitten nog enkele elementen in van de vorige serie, maar qua rijbeleving zijn dit volledig nieuwe trekkers’’. Ze bieden een rijervaring van ongekend hoog niveau. Met deze modellen zit Case IH in de voorhoede ten opzichte van andere merken.”

De belangrijkste vernieuwingen zijn te vinden bij de transmissie en de cabine. De CVT-bak is volledig vernieuwd. Er zitten zwaardere hydromotoren in die ook nog eens minder geluid produceren. En dat merk je meteen in de cabine want met 66 dB is die net zo stil als een Mercedes S-klasse. ”Het is sowieso de stilste cabine in z’n klasse”.
De cabines zijn ook flink ruimer dan hun voorgangers; daardoor groeide ook het glasoppervlak dat aan de voorzijde schoon wordt gehouden door een 210° ruitenwisser. Nieuw en baanbrekend is ook de actieve vering; die zorgt er voor dat bij belasting van de achterhef de trekker-werktuig combinatie stabiel blijft. De vering krijgt daarvoor signalen van een gyroscoop.

Het nieuwe model valt in de vermogensklasse van 185 tot 280 pk (met boost maximaal 300 pk); de bekende 6.7 liter FPT-motor (emissienorm Stage V) biedt in alle uitvoeringen een paar pk’s meer dan bij de vorige generatie. De zwaarste modellen hebben een variabele turbo, die herkenbaar is aan de knik in de motorkap. De prestaties van hef en hydrauliek zijn gelijk gebleven. Wel groeide de maximale velgmaat van de achterwielen naar 48” en kunnen nu banden tot 205 cm hoogte worden gemonteerd.

Case IH heeft met de AFS Connect tractoren een nieuwe een lijn met de nieuwste ontwikkelingen geïntroduceerd. De verwachting is dat deze nieuwe ontwikkelingen (zoals nieuwe cabine/bediening/telematica oplossingen/etc.) binnen korte tijd worden geïntroduceerd in de kleinere modellen van Case IH.

 

Het volgende niveau
Ontdek de serie, met topkenmerken van de nieuwe Case IH Puma AFS Connect

Sinds de introductie van de Puma heeft hij een reputatie van betrouwbaarheid, vermogen en economie verworven waar landbouwers en loonwerkers overal ter wereld op vertrouwen. Maar tegenwoordig is er meer nodig dan alleen een krachtige motor om rendabel te zijn. Daar is een complete voertuigbediening en eersteklas cabine met ingebouwde luxe voor nodig. En terwijl de connectiviteit en de mogelijkheid van beheer op afstand u helpen om betere, op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen, tilt de mogelijkheid om uw machinepark overal vandaan te beheren en coördineren de Puma AFS Connect naar nieuwe hoogten.

 

8 modellen
De nieuwe Puma AFS Connect serie is verkrijgbaar van 185 tot 300 pk.

Het volgende niveau van comfort
Ongekende stilte in de cabine

De 8% grotere cabine biedt meer beenruimte en meer dan genoeg opslagcapaciteit, inclusief een koelvak met een inhoud van 20 liter onder de passagiersstoel. U heeft onbelemmerd zicht rondom en op uw werktuig, dankzij het +11% grotere glasoppervlak. De Puma AFS Connect is met slechts 66 dB(A) een van de stilste tractoren op de markt.
Met de nieuw ergonomische Multicontroller-armleuning met AFS Pro 1200-monitor kunt u:

  • Uw werkschermen gemakkelijk aanpassen met zeven benoembare opties, zodat u de vrijheid hebt om te kiezen welke informatie wordt weergegeven
  • Kiezen uit meer dan 100 functies om de acht vrij programmeerbare toetsen toe te wijzen
  • Gemakkelijk navigeren en de AFS-monitor nauwkeurig instellen onder zware terreincondities dankzij de geïntegreerde encoder
  • Werktuigfuncties toewijzen volgens individuele voorkeuren of werktuigvereisten dankzij de AUX-N-capaciteit
  • Een tweede AFS Pro 1200 monitor toevoegen

 

Het volgende niveau van performance
Nieuwste technieken samengebracht

De nieuwe Puma-serie is ontworpen met het oog op de wensen uit de markt: meer vermogen, lage eigendomskosten, groter contactoppervlak en meer. Deze nieuwe kenmerken zien we zeker terug in de nieuwe Puma-serie.

De krachtigste Puma aller tijden
In de Puma AFS Connect zorgt een 6,7 liter NEF-motor met Hi-eSCR2 voor naleving van emissieniveau V. Het vlaggenschipmodel Puma 260 CVXDrive maakt indruk met 302 pk en een indrukwekkend brandstofverbruik. Hij levert 11% meer kracht in een compact ontwerp – oftewel: meer kracht op het werk.

18% groter contactoppervlak
De nieuwste VF-technologie met achterbanden van 2,05 m zorgt ervoor dat de Puma 260, 240 of 220 meer tractievermogen omzet in trekkracht zonder de bodem aan te drukken.

15 ton GVW
Een zijframe voor de motor en grotere assen maken een bruto voertuiggewicht van 15 ton mogelijk, wat ideaal is voor de omgang met de zwaarste werktuigen en de trekkrachtprestaties verbetert.

Verlengde service-intervallen
Door het gepatenteerde HI-eSCR2-systeem kunt u rekenen op toonaangevende service-intervallen van 750 uur, waardoor u langer met uw machines kunt doorwerken. De onderhoudsvrije oplossing elimineert tijdens de hele levensduur van het systeem de noodzaak om SCR-onderdelen te reinigen of filters te vervangen. •  750 uur voor het hoofdservice-interval • 1500 uur voor de transmissie

 

Meer info?
We vertellen u graag meer over de nieuwste ontwikkelingen!

Kom langs of contacteer één van onze vertegenwoordigers.

Ook kunt u meer informatie vinden op het website van Case IH