Om u nog beter van dienst te kunnen zijn blijven wij continu investeren in onze serviceafdeling. Zo hebben we recent geïnvesteerd in een nieuwe serviceauto voor de vestiging in Hoeven. Collega Peter van Andel, eerst werkzaam in Ameide, versterkt sinds kort het team in Hoeven. Peter zijn specialisme is onder andere GPS, waardoor hij goed in het team past in Hoeven.

Naast de volledig ingerichte servicebussen is deze compacte serviceauto ideaal voor het bieden van snelle service. De meeste klanten zijn Peter vast al eens tegengekomen op onze vestiging in Hoeven. We wensen hem veel succes op zijn nieuwe plek.

Dienstverlening
Dienstverlening in onze werkplaatsen, magazijn, maar ook bij u op het erf of in het veld is belangrijk voor de continuïteit in uw bedrijf. Om u goed van dienst te kunnen zijn, investeren wij in opleidingen van onze medewerkers, in apparatuur en compleet uitgeruste service wagens. De vaste bestuurders op deze servicewagens zijn goed opgeleide en ervaren monteurs. Bij de dienstverlening in het veld, geeft u als klant aan hoe snel u geholpen wilt worden. Duidelijke communicatie is hier van belang.

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden en één van onze vaste servicewagens is bezet, dan kunnen we u vanuit de werkplaats met een extra wagen van dienst zijn. Heeft u minder haast bij uw reparatie of onderhoud, dan wordt u opgenomen in de geplande route. Voor klanten buiten onze vaste regio, hebben we interessante aanbiedingen om u van dienst te kunnen zijn. Onze medewerkers leggen u graag de voorwaarden uit.