Case IH heeft een nieuw topmodel voor de Puma-trekkerserie ontwikkeld: de Case IH Puma 260 CVX Drive. De trekker heeft een grotere en geluidsarme cabine en een nieuwe armleuning voor de bediening.

De vernieuwde trekker wordt op de internationale vakbeurs Sima van 6 tot en met 10 november in Parijs voor het eerst getoond aan publiek. De trekker beschikt over een grotere en stillere cabine. De fabrikant beweert dat de trekker Case IH Puma 260 CVX Drive de geluidsarmste cabine heeft in de Puma-serie 180-240 pk.

AUTOMATISCHE GEGEVENSOVERDRACHT
Daarnaast heeft de Case IH Puma 260 CVX Drive een nieuwe armleuning voor de bediening, inclusief instelbare bedieningsknoppen en een AFS Pro 1200-touchscreenterminal. Trekkerchauffeurs kiezen hiermee hun gewenste instellingen en registreren automatisch bedrijfsgegevens. AFS connect™-telematica zorgt voor een directe gegevensuitwisseling tussen de trekker en het MyCaseIH-portal.

Case IH maakt meer details bekend over de Case Puma 260 CVX Drive op mechanisatievakbeurs Sima van 6-9 november in Parijs.