​​​​Case IH vernieuwt zijn Quantum-smalspoortrekkers. De trekkers zijn voortaan voorzien van een vierstijlencabine met daarin een vlakke vloer en een beeldscherm in de A-stijl. Ook voegt Case IH een nieuw topmodel toe met 120 pk.

Case IH presenteerde een vernieuwde Quantum-smalspoorserie. De serie heeft een forse wijziging ondergaan: nieuwe cabine, nieuwe motor en een nieuw uiterlijk. De F-modellen (1,38 meter breed) zijn naar verwachting begin 2023 te bestellen en halverwege 2023 leverbaar. De andere varianten (smallere V-, tussenmodel N- en CL-serie voor de groenvoorziening) zijn in de loop van 2023 leverbaar.

 

Het dashboard is verdwenen. In plaats daarvan hangt er een beeldscherm in de A-stijl.

VLAKKE VLOER
De Case IH-smalspoor is voortaan voorzien van een vierstijlencabine met daarin een vlakke vloer. Verder valt op dat het dashboard is verdwenen. In plaats daarvan hangt er een beeldscherm in de A-stijl. Ook valt een nieuwe, meer kleurrijke zijconsole op. Daarop is te zien dat de aftakassen elektro-hydraulisch inschakelen. Ook is er een nieuwe schakelpook, met daarop een aantal drukknoppen. De nieuwe cabine is leverbaar met een categorie 4-filter.

NIEUW TOPMODEL: 120 PK
Case IH trekt het uiterlijk van de grotere trekkerseries door naar zijn smalspoortrekkers. Daarom is de Quantum voorzien van een nieuw uiterlijk. De twee kleinste modellen (Quantum 80 en 90) zijn uitgerust met een 3,4 liter FPT-viercilinder die voldoet aan de Fase 5-emissienorm. De grotere modellen (100, 110 en 120) hebben een 3,6 liter motor. De typenummers corresponderen met het nominale motorvermogen. Alleen de Quantum 80 gebruikt geen AdBlue.

Twee transmissieopties dragen een nieuwe naam: ActiveDrive – zoals in de grotere series. Deze is standaard met 32/16-versnellingen en optioneel met 44/16. In beide gevallen is de topsnelheid 40 km/u. De trekker is leverbaar met een 64 of 80 l/min grote hydrauliekpomp.

 

De Case IH-smalspoor is voortaan voorzien van een vierstijlencabine met daarin een vlakke vloer.

 

KIJK OP DE WEBSITE VAN CASE IH VOOR MEER INFO