De Maxxum 115-150-tractoren en de Puma 140-175-tractoren genieten van een aantal nieuwe functies voor modeljaar 2022, ontworpen om de productiviteit en de bestuurderservaring te verbeteren. Naar aanleiding van het succes van de herziene Puma 185-240-serie met lange wielbasis, op alle vlakken herzien, waaronder voertuigpresentatie, rijgedrag en cabine-ergonomie.

Maxxum 150 meer vermogen 
De 6-cilinder Maxxum 150, het topmodel van het aanbod, aangezien alle andere modellen uit 4-cilindertractoren bestaan, heeft 5 pk extra nominaal vermogen zonder boost gekregen om 150 pk te genereren, wat wil zeggen dat ze 5 pk meer vermogen genereren dan het volgende model in de lijn, de 4-cilinder Maxxum 145. Alle andere wijzigingen gelden echter voor de gehele serie, waarbij de wijzigingen van de nieuwe Maxxum-modellen zijn gericht op afwerking, uitrusting en klanteigenschappen die zijn gericht op het verbeteren van het bestuurderscomfort en de productiviteit.


Nieuwe productiviteitsverhogende kenmerken en cabineverbeteringen
Een herontworpen ingang met treden in de Magnum-stijl biedt eenvoudiger toegang, terwijl upgrades in de cabine een telefoonhouder, USB-voedingspoorten en een tablethouder voor eenvoudiger beheer in de cabine omvatten. De materialen in het interieur zijn geüpgraded tot premium-kwaliteit, het cabine-interieur heeft een autokwaliteit gekregen en een nieuw premium leren Case IH-stuurwiel vergroot de aantrekkingskracht van het rijden.

Het zicht op de Multicontroller- en CVXDrive-modellen is verbeterd dankzij een nieuwe, lager gemonteerde wisser met een bredere slag die een 60% grotere oppervlakte beslaat, en er is ook een nieuwe koelbak verkrijgbaar voor versnaperingen. Voor ladergebruikers verbetert een nieuwe geavanceerde joystick, met geïntegreerde vooruit/achteruit-shuttle en schakelfuncties, de cyclustijden.

Aan de achterkant van de nieuwe modellen zijn zowel de ergonomie van de opbergopties van de topstang als de hydraulische aansluitingen verbeterd, voor meer robuustheid. Andere verbeteringen zijn ledmarkeerlichten en een aansluiting voor de luchtleiding, om de banden op te pompen en de tractor met lucht te reinigen.
Transmissie-upgrade
De transmissie van de Maxxum en Puma CVXDrive-modellen is geüpgraded en daarbij hebben de Case IH-ingenieurs zich gericht op de ontwikkeling van de rijervaring door het shuttle- en acceleratie-/deceleratiegedrag, en de gevoeligheid van het rijpedaal te verbeteren. De gevoeligheid en positiedetectie van de Multicontroller zijn ook verbeterd, en er is een annuleringsoptie aan het cruisecontrolpedaal toegevoegd, die klanten vooral op prijs zullen stellen tijdens het keren op de wendakker. De CVXDrive-instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast via de AFS Pro 700-monitor.

De nieuwe tractoren zijn vanaf voorjaar 2022 verkrijgbaar. Informeer naar de mogelijkheden.