We nemen afscheid van onze Twan.
Na bijna 50 dienstjaren mag hij samen met zijn vrouw van zijn welverdiende pensioen gaan genieten.
Al deze jaren is hij als monteur nauw verbonden geweest aan “ons” rode merk.
Namens al je collega’s het allerbeste, het ga je goed Twan!

Vestiging Hoeven

In juni 2006 heeft onze firma de vestiging in Hoeven gestart. Een uitbreiding die paste in onze gedachtegang om ons werkgebied te vergroten. In eerste instantie met de merken Case IH / Steyr, Lemken, Claas, Amazone. Allen belangrijke professionele merken, ook voor onze vestiging Ameide.

Vanaf dag 1 zijn Jan Bastiaansen en Twan Lauwerijsen voor ons gaan werken, waarbij Jan verantwoordelijk werd voor de verkoop en Twan voor de werkplaats en het magazijn. Een team wat elkaar al lange tijd kende vanwege hun dienstverband bij Heesters Roosendaal. Zij hebben bestaande relaties vanuit Heesters binnen getrokken en daarmee was er voor ons een begin. Samen met onze medewerkers vanuit Ameide zijn Jan en Twan de basis geweest voor onze inmiddels volwaardige vestiging in Hoeven.

Twan (inmiddels Opa) gaat met pensioen. Evenals Jan Bastiaansen heeft Twan de leeftijd bereikt om hiervan te gaan genieten.  +/- 1 juni is zijn laatste werkdag.

Samen met onze medewerkers organiseren we (op afstand) een klein afscheidsfeestje om hem te bedanken voor zijn inzet voor ons bedrijf. Inzet, betrouwbaarheid en loyaliteit zijn woorden die aansluiten bij Twan zoals wij hem hebben leren kennen.

En wij gaan door…
Vestiging Hoeven zonder Twan is haast niet denkbaar, maar zijn nieuwe “maten” hebben er zin in!  Eind 2019 is Peter van Andel, Twan en Cees de Vos komen versterken. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Peter zich gevormd tot een zeer bekwaam vakman met veel kennis. De modernste technieken gaat hij niet voor opzij en zijn inzet om service te verlenen zijn passend voor de landbouwsector.

De omzet stijging van zowel de verkoop als de werkplaats heeft er toe geleid dat we ons team in Hoeven uitgebreid hebben met Thijs Janssen. Een ervaren technicus in de landbouwmechanisatie. In de relatief korte tijd dat deze collega’s nu samenwerken is het een team.  Een team waar we trots op zijn en onze vestiging in Hoeven verder mee willen uitbreiden.

Uitbreiden kan niet zonder U.
U “de klant” waar onze mannen naast willen staan! Naast willen staan om onze bedrijven zo goed en efficiënt mogelijk te beheren.

Twan heeft zijn uiterste best gedaan, Cees, Peter en Thijs gaan verder!