De AFS Connect Days zijn door omstandigheden gecanceld.
De geplande presentatie van de nieuwe Optum gaat daarom niet door op 10 november in Putten.

 

Graag nodigen wij u uit op onze Case IH AFS Connect Days, ter voorstelling van de nieuwe Optum AFS Connect, gecombineerd met informatiesessies over de Puma en de AFS Connect telematica-mogelijkheden bij Case IH.

De vernieuwingen bij de Optum zijn mogelijk een voorbode voor de nieuwe generatie Case IH tractoren. We ontmoeten u graag in Putten om u persoonlijk dit alles te tonen.


WANNEER?

Het event is op woensdag 10 november, waarop zowel in de ochtend als in de middag een onthulling van de Optum AFS Connect is voorzien.

Ochtendsessie: 9u30 – 12u30

Middagsessie: 13u30 – 16u30

 

LOCATIE

Kasteel De Vanenburg

Vanenburgerallee 13

3882 RH Putten

 

DAGINDELING

Er wordt gestart met een introductiemoment van de nieuwe Optum AFS Connect, gevolgd door aansluitende workshops in kleinere groepen waarbij u alles kan ontdekken over de Optum AFS Connect, de Puma en onze AFS Connect Telematica-oplossingen. Hét ideale moment voor al uw vragen over uw (toekomstige) machines!

 

SPECIALE AANBIEDING

Iedere deelnemer aan de AFS Connect Days en tussen 8/11 en 31/12 2021 een Optum of Puma aanschaft krijgt de keuze tussen twee prachtige geschenken;

– een 3-daagse VIP-reis naar de fabriek in Sankt Valentin

óf

– een leasetarief van 0% rente bij 36 maanden

 

HOE KAN IK REGISTREREN?

Via de website van Case IH kan u zich registreren voor maximum 2 personen, met keuze uit deelname aan de ochtend- of de middagsessie.

Let op: Tijdens de AFS Connect Days is er géén mondkapjesplicht, bij binnenkomst zal alleen eenmalig om de QR-code en een geldig ID-bewijs worden gevraagd.

Voor alle vragen kunt u bij ons terecht.

REGISTREER HIER