NAUWKEURIGE GELEIDING IN ELKE SITUATIE.

Wij staan aan uw zijde om het seizoen voor te bereiden en zijn verheugd u onze 2022 AFS® precisielandbouw-campagne voor te stellen om de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren.
Neem even de tijd om ons AFS®-aanbod te bekijken om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen met herhaalbare nauwkeurigheid, meer comfort, besparing van grondstoffen en veiligheid.

BEKIJK HIER DE CAMPAGNE

Geniet tot 31 maart 2022 van onze NIET TE MISSEN AFS®-AANBIEDINGEN, inclusief onze best-seller-oplossingen!
CASE IH ADVANCED FARMING SYSTEMS (AFS®) biedt precisielandbouwoplossingen voor uw Case IH-machines en kunnen ook op andere merken worden
gemonteerd. Onze meest populaire oplossingen, zoals de XCN-1050™ met EZ-Pilot® Pro of Autopilot™ Motor Drive zijn ook ideaal voor bedrijven met voertuigen van verschillende merken. Trakteer uzelf ook op de ultieme precisie van 1,5 cm pass-to-pass met het AFS RTK+ correctiesignaal!

Wij hebben ook spannende nieuwe functies en producten aan u voor te stellen!
De nieuwe AFS ACCUSYNC™ is een intuïtieve functie ontworpen om de productiviteit en de efficiëntie te maximaliseren door de gegevens in real time te delen met meerdere machines die op dezelfde akker werkzaam zijn, door middel van de Case IH-display. U kunt ook kennismaken met de nieuwe TRACKXCONTROL binnen ons AGXTEND-productgamma. TrackXcontrol is een unieke ploeg- en werktuigbediening die het mogelijk maakt om stuurbare werktuigen nauwkeurig te geleiden met AFS RTK+-nauwkeurigheid.

Ontdek ons AFS® en AGXTEND-productaanbod en maak snel een afspraak voor meer informatie over onze huidige promotionele aanbiedingen.