Het is nu het ideale moment om u voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het is de periode om de technische staat van uw machines te controleren, de budgetten voor het komende jaar te bepalen en… op zoek te gaan naar nieuwe manieren om uw productiviteit verder te verhogen.

Om u daarbij te helpen, zijn wij onze Precisielandbouwcampagne gestart. Tot 31 maart 2020 kunt u profiteren van een reeks exclusieve aanbiedingen voor de nieuwste precisietechnologie, waaronder een upgrade naar RTK+ voor precisie tot 1,5 centimeter.
Neem even de tijd om te kijken wat onze Advanced Farming Systems (AFS) en het productassortiment van ons nieuw merk AgXtend u te bieden hebben.

AANBIEDING 1

Voor nauwkeurige, handenvrije besturing

XCN-1050TM, AUTOPILOT MOTOR DRIVE
vanaf €13.500 op RTK nauwkeurigheid

AANBIEDING 2

Maak uw GPS-voorbereide trekker compleet met XCN-2050TM, het meest UITGEBREIDE systeem in de markt vanaf €12.500 op RTK-nauwkeurigheid

AANBIEDING 3

UPGRADE NAAR RTK VOOR MINDER DAN €5.000
Weet u niet zeker wat voor u de beste oplossing is? Hebt u hulp nodig bij het beginnen met precisielandbouw? Bij onze Precisielandbouwspecialisten en AFS-supportcenters kunt u altijd terecht voor advies op maat. Aanbiedingen onder voorwaarden.