Onze precisielandbouw actie voor het voorjaar is van start gegaan.

Profiteer nu en vraag naar de acties.

Klik hieronder om de acties te zien.

AFS Connect biedt u een nieuwe specifieke portal waar u uw bedrijfs- en machineparkgegevens in één afzonderlijke omgeving kunt beheren. Dit biedt u de mogelijkheid betere beslissingen omtrent uw bedrijfsvoering te kunnen nemen, gebaseerd op actuele en historische gegevens afkomstig van uw machines.

Efficiënt beheer van uw machinepark
De Fleet-applicatie op uw smartphone of op de webportal, biedt zowel bedrijfsvoerders als bestuurders toegang tot een reeks machinegegevens, zoals bedrijfsuren, temperaturen, motortoerentallen, brandstofverbruik, enz. Overschrijdingen van vooraf ingestelde drempelwaarden worden aangegeven met meldingen op de telefoon. Dit maakt een betere planning en uitvoering van de werkzaamheden en het onderhoud mogelijk.

Vereenvoudiging van de bedrijfsvoering
Via de Farm-applicatie kunt u werkzaamheden op het land en andere agronomische gegevens beheren om deze te analyseren en om het effect op de kosten te analyseren. U kunt hier bijvoorbeeld ook instellingen beheren of grenzen en geleidingslijnen aanpassen en deze via de bestandsoverdracht overzetten naar machines die met telematica-hardware zijn uitgerust. Voor het eenvoudig aanmaken van gedetailleerde rapportbestanden is een verfijnd rapportagesysteem beschikbaar.