Door de voortdurende ontwikkeling en uitbreiding van onze activiteiten en relaties is versterking van ons team noodzakelijk. Wij zijn dan ook verheugd u onze nieuwe collega te mogen voorstellen.

André de Jong (42) maakt met ingang van 1 mei 2020 deel uit van ons team. André is voorheen werkzaam geweest als vertegenwoordiger bij een collega mechanisatiebedrijf. Wij kennen André al jaren als een betrouwbare en gedisciplineerde collega. Zijn werkgebied wordt de Hoekse Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en de Alblasserwaard.

De verkoop van de merken CaseIH, Steyr, Claas landbouwmachines, Lemken, Amazone, Vredo, McHale en andere topmerken geven ook ons bedrijf een goede en stabiele basis in de landbouwmechanisatie voor het gebied. Wij bieden u bedrijfszekerheid en ondersteuning bij het gebruik van deze betrouwbare machines en overige producten van een hoogwaardige kwaliteit. Gecombineerd met de maximale inzet en kennis van onze medewerkers in Ameide en Hoeven willen wij voor u een professionele partner in de landbouwmechanisatie zijn en blijven.

Op korte termijn (afhankelijk van de situatie m.b.t. corona) zal André de Jong een afspraak maken om met u persoonlijk en uw bedrijf kennis te maken.

 

Contactinformatie:

Naam:  André de Jong

Tel:       06 – 82 45 07 37

E-mail:  andre@www.hamoen-tractoren.nl