Door de voortdurende ontwikkeling en uitbreiding van onze activiteiten en relaties is versterking van ons team noodzakelijk. Wij zijn dan ook verheugd u onze nieuwe collega te mogen voorstellen.

Arnold Schultink (45) maakt met ingang van 2 november 2020 deel uit van ons (service) team. Arnold is voorheen al jarenlang werkzaam geweest als servicemonteur bij een collega mechanisatiebedrijf. We zijn blij dat Arnold voor ons bedrijf heeft gekozen.

Jarenlange ervaring
Met zijn jarenlange ervaring als servicemonteur zijn wij verheugt dat hij ons team komt versterken! Vanaf nu zullen er dagelijks 3 volledig uitgeruste servicewagens onderweg zijn om de service te verlenen die u van ons gewend bent.

De verkoop en reparatie/onderhoud van de merken Case IH, Steyr, Claas landbouwmachines, Lemken, Amazone, Vredo, McHale en andere topmerken geven ook ons bedrijf een goede en stabiele basis in de landbouwmechanisatie voor ons werkgebied.

Wij bieden u bedrijfszekerheid en ondersteuning bij het gebruik van deze betrouwbare machines en overige producten van een hoogwaardige kwaliteit. Gecombineerd met de maximale inzet en kennis van onze medewerkers in Ameide en Hoeven zijn- en blijven wij voor u een professionele partner in de landbouwmechanisatie zijn en blijven.