Claas voederwinningsmachines en Hamoen L.M.B.

Al jarenlang verkopen we Claas voederwinningsmachines. Het programma omvat trommel- en schijvenmaaiers, schudders, zwadharken en opraap- en hakseltransportwagens. De landbouwmachines onderscheiden zich door perfecte bodemaanpassing, onderhoudsarm en innovatief. ‘Onverslaanbare specialisten in het werk’.

Producten van Claas voederwinningsmachines

Claas Disco maaiers

SERIE VAN WERKBREEDTE 2,6 TOT 10,7 M
De Disco serie bevatten voor- en achtermaaiers, schijven- en trommelmaaiers. Kenmerk van Disco is de perfecte bodemaanpassing, ‘active float’.

Claas Volto schudders

SERIE VAN WERKBREEDTE 4,5 TOT 13 M
Kenmerken van de Volto serie zijn hoge opnamecapaciteit van het gewas, onderhoudsvrij door de gesmeerde tandwielkast en kaarsrechte strooiranden.

Claas Liner zwadharken

SERIE VAN WERKBREEDTE 3,5 TOT 15 M
De Liner serie kenmerkt zich door permanent gesmeerde en hermetisch gesloten zwadversnellingsbakken. Daarnaast zijn de tandarmen slijtvast en zonder speling. De driedimensionale bodemaanpassing door cardanische ophanging van de rotoren is uniek. De transporthoogte is onder de 4 meter zonder de tandarmen af te nemen.

Claas Cargos en Quantum opraap- en hakseltransportwagens

SERIE VAN LAADVOLUMES 28 TOT 51 M3
De speciale CLAAS dubbele messen in het krachtige laad- en snijaggregaat, de neerlaatbare schraapbodem, het modulair opgebouwde onderstel en vele andere bijzonderheden, maken de CARGOS tot wat hij is; een onverslaanbare specialist in zijn werk.

De website van Claas voederwinningsmachines kunt u hier vinden.