Case IH en Hamoen L.M.B.

Hamoen L.M.B. kent een lange historie met de bekende rood gekleurde tractoren. De eerste tractoren (welke dankzij de Marshallhulp naar Nederland kwamen) waren van het tractormerk ‘McCormick’. In verloop van de tijd veranderde de naam van het merk ‘Case-IH’.

In 2009 was ons bedrijf de eerste Professionele Dealer van Case IH in Nederland. Inmiddels zijn we al jarenlang trots op ons Red Excellence certificaat van Case-IH. Dit certificaat houdt in dat ons bedrijf voldoet aan alle eisen van een professioneel mechanisatie- en dealerbedrijf. Mede dankzij een directe levering af fabriek, bieden wij snelle service en reparatie, in onze werkplaats en op locatie. Voor Case IH tractoren houden wij vele onderdelen op voorraad in ons magazijn.

Wereldwijd een van de bekendste bouwers van tractoren en landbouwmachines met een geschiedenis die meer dan 175 jaar teruggaat.

Het van oorsprong Amerikaanse merk Case IH staat bekend om de combinatie van veel vermogen en laag brandstofverbruik.

We leveren u innovatieve producten en toonaangevende landbouwoplossingen en -diensten. Wij gaan uitdagingen voor u aan. We maken u het leven gemakkelijker. We bieden u gemoedsrust.
Dat doen wij. Wij zijn Case IH.

Producten van Case IH

Case IH Quadtrac / Steiger AFS Connect serie

De krachtigste 4WD-tractor, recordbrandstofefficiëntie, toonaangevend comfort en de mogelijkheid om uw boerderij, wagenpark en gegevens op afstand te beheren met AFS Connect™. Alle nieuwe AFS Connect™ Steiger®-tractoren worden geleverd met een vijfjarig abonnement op AFS Connect-technologie.

 • Vermogen: 370 tot 692 pk
 • Aantal modellen: 16 modellen
 • Transmissie: PowerDrive of CVXDrive

Bekijk de video

Case IH Magnum™ AFS Connect™ Serie

Volledig geïntegreerde AFS-connectiviteit in combinatie met het robuuste vermogen en de productiviteit van de Magnum-serie trekkers tilt uw activiteiten naar een hoger efficiëntieniveau. Alle AFS Connect™ Magnum™-tractoren worden geleverd met een AFS Connect-technologie abonnement van vijf jaar.

 • Vermogen: 310 tot 435 pk
 • Aantal modellen: 8 modellen
 • Transmissie: PowerDrive of CVXDrive

Bekijk de video

Case IH Optum™ AFS Connect™ Serie

De Case IH AFS Connect™ Optum®-serie trekkers bieden verbeterde cabinefuncties voor een comfortabelere bestuurderservaring, samen met het vermogen dat nodig is voor grondbewerking, transport en de zwaarste gemonteerde werktuigen.

 • Vermogen: 250 tot 313 pk
 • Aantal modellen: 3 modellen
 • Transmissie: CVXDrive

Bekijk de video

Case IH Puma Serie

Een efficiënte, multifunctionele tractorlijn, ontworpen met precies het juiste formaat en vermogen om een ​​verscheidenheid aan taken in uw bedrijf aan te kunnen.
De serie is in twee onderscheidende lijnen verdeeld – de compacte Puma 140-175-modellen (Short Wheel Base: SWB) en de grotere Puma 185-240-tractoren (Long Wheel Base: LWB).

 • Vermogen: 140 tot 270 pk
 • Aantal modellen: 15 modellen
 • Transmissie: PowerDrive of CVXDrive

Bekijk de video

Case IH Maxxum Serie

De Maxxum is lang de norm van de middenklasse tractoren geweest, een belichaming van wendbare, zuinige, sterke en betrouwbare modellen. Het aanbod in de nieuwe serie modellen is nu nog groter en biedt u een ruime keuze aan transmissies, exact afgestemd op de vereisten van uw bedrijf.

 • Vermogen: 116 tot 175 pk
 • Aantal modellen: 14 modellen
 • Transmissie: ActiveDrive 4, ActiveDrive 8 of CVXDrive

Bekijk de video

Case IH Vestrum CVXDrive

De nieuwe serie onderscheidt zich van de massa en combineert compacte afmetingen van een wendbare viercilindertractor met het eersteklas cabinecomfort en kenmerken van grotere Case IH-modellen. Het resultaat is de eerste Case IH-tractor in de 100 HP-klasse met de continu variabele CVXDrive-transmissie.

 • Vermogen: 100 tot 140 pk
 • Aantal modellen: 4 modellen
 • Transmissie: CVXDrive

Bekijk de video

Case IH Luxxum

Sommige dingen maken het werk zoveel eenvoudiger dat je je afvraagt hoe je het ooit zonder die dingen hebt gesteld. Dat geldt ook voor de nieuwe Case IH Luxxum. Met meer wendbaarheid, meer comfort en beter zicht dan enige andere tractor van deze grootte die we ooit hebben gemaakt, blijven we ernaar streven om de druk op de bestuurder te verlichten, en toch meer productiviteit van zowel de tractor als de bestuurder te garanderen.

 • Vermogen: 100 tot 120 pk
 • Aantal modellen: 3 modellen
 • Transmissie: 32×32 Powershift met 4 versnellingen

Bekijk de video

Case IH Farmall Series (A/C)

De Case IH Farmall series, ‘de veelzijdige tractor (met frontlader) voor goede presetaties het hele jaar door’.
Met de productie van de eerste krachtige, veelzijdige tractoren die het legendarische merk droegen in 1923, is de Farmall-naam diepgeworteld in de geschiedenis van Case IH. De hedendaagse Farmall-tractoren delen het ontwerp van hun voorvaderen waarbij de nadruk ligt op wendbaarheid, compacte afmetingen, gebruiksgemak en een hoge verhouding van vermogen tot gewicht, waardoor vorm wordt gegeven aan een tractorlijn die in staat is enorm veel verschillende werkzaamheden te verrichten.

 • Vermogen: 55 tot 120 pk
 • Aantal modellen: 14 modellen
 • Transmissie: 8 x 8 Synchroshift met mechanische shuttle of 12 x 12 Synchroshift met PowerShuttle

Bekijk de video

Case IH Quantum (V/N/F/CL)

Of u nu fruit verbouwt, druiven produceert of een smalle tractor nodig hebt voor andere werkzaamheden, de slanke afmetingen, de kleine draaicirkel en het nieuwe ontwerp maken van de nieuwe Quantum uw meest waardevolle bezit. En nu de nieuwe CL-modellen aan de serie zijn toegevoegd, is er ook een algemeen inzetbare Quantum.

 • Vermogen: 75 tot 107 pk
 • Aantal modellen: 16 modellen
 • Transmissie: Synchroshift, PowerShuttle en/of kruipsnelheid (44 vooruit / 16 achteruit met Powershift met 2 snelheden)

Bekijk de video

Case IH Quantum (V/N/F/CL)

16 MODELLEN VAN 75 TOT 107 PK
Een smalle tractor die gespecialiseerd is voor de fruitteelt, de Case IH Quantum. Geschikt voor alle werkzaamheden dankzij de slanke afmetingen, de kleine draaicirkel en het nieuwe ontwerp.

Case IH voorladers

De Case IH voorladers, ‘laden krijgt een binnenkort een heel ander perspectief’.
Case IH wil dat u het maximale uit uw investering haalt. De nieuwe Case IH LRZ-frontladers combineren vermogen, stevigheid, laadprestaties en een modern ontwerp om op die manier een innovatief laderconcept te vormen. Deze laders blinken uit in functionaliteit en zijn uitgerust met technisch intelligente oplossingen, waardoor u uw dagelijkse werkzaamheden met plezier uitvoert, dankzij de hoge prestaties en de comfortabele besturing.

Case IH oogstmachines, Axial-Flow series

9 MODELLEN VAN 312 TOT 634 PK
De Case IH Axial-Flow series, ‘de wereld voeden is zwaar, oogsten zou gemakkelijker moeten zijn’.
Apparatuur die gebouwd is om prestaties te leveren met de snelheid en efficiëntie die landbouwbedrijven nodig hebben voor een succesvolle oogst. Met de Axial-Flow-series en een ruime keuze aan maaiborden, levert het Case IH-oogstassortiment constante hoge prestaties. Oogsttechnologie is altijd ontworpen met de bestuurder in gedachte.

Case IH oogstmachines, persen

12 MODELLEN MET BAALGROOTTES VAN 90 TOT 180 CM
De Case IH persen, ‘prestaties met hoge snelheid’.
Welk model u ook kiest, u krijgt gegarandeerd een stoere, robuuste en betrouwbare balenpers. Elk model is ontworpen om het balenpersen productiever, rendabeler en aangenamer te maken. Vierkante en ronde balenpersen om de gaskwaliteit te behouden en snel stro van het veld te verwijderen met balen met een consistente hoge dichtheid van betrouwbare, robuuste, productieve Case IH balenpersen met variabele kamers.

Case IH verreiker

6 MODELLEN MET EEN MAXIMAAL BEREIK VAN 5,7 TOT 9,1 M
De Case IH verreikers, ‘gemaakt voor efficiënte bediening’.
Farmlift telescopische laders zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de gevarieerde behoeften van de hedendaagse landbouw – van kleine boerderijen tot grootschalige landbouwbedrijven. Wat u ook zoekt, er is een Farmlift voor u. Welk model u ook kiest, u weet dat u kunt rekenen op een superieur bestuurderscomfort, korte laadtijden en een snel reactievermogen.

Case IH AFS

HET GPS SYSTEEM VAN CASE IH
Case IH AFS, ‘geïntegreerde precisie – klaar voor de toekomst’.
Case IH Advanced Farming Systems (AFS) voeren al ruim tien jaar de toon aan in de precisielandbouw, door boeren de mogelijkheid te bieden de volledige gewasproductiecyclus te beheren. Case IH AFS-tools omvatten alles wat u nodig hebt om een herhaalbare nauwkeurigheid tot 2,5 cm te behalen, overlappingen en kosten te verlagen, en de opbrengst te maximaliseren.