Ons bedrijf blijft groeien en dit betekende dat we ook dit jaar weer nieuwe
collega’s mochten verwelkomen of een andere functie konden aanbieden.

 

Maarten Bogaard

Sinds juni van dit jaar werkt Maarten bij ons in Ameide. Hij was voorheen werkzaam bij een collega mechanisatiebedrijf. Op 28 juli is hij vader geworden van zoon Mart. Naast de soms slapeloze nachten weerhield het Maarten niet om te beginnen aan zijn BBL 4 opleiding mobiele werktuigen.

 

 

 


Boudewijn van der Dussen 

Na een weekje vakantiewerk wist Boudewijn het, hij wilde bij ons komen werken. Momenteel volgt hij de BBL opleiding mobiele werktuigen. Dit houdt in dat hij op dinsdag naar school gaat en de rest van de dagen in onze werkplaats in Ameide werkt.

 

 

 

 

Dennis van Rossum

Geen nieuweling, want Dennis werkt al sinds 2018 bij ons, maar wel een nieuwe functie. Sinds deze zomer is Dennis namelijk begonnen als servicedienst-monteur. Met de nieuw ingerichte Sprinter is hij in grote delen van ons werkgebied te vinden.

 

 

Erik Rommers

Ook onze vestiging in Hoeven heeft te maken met groei. De technieken worden steeds geavanceerder. Erik heeft hier al ruime ervaring mee opgedaan bij zijn vorige baan. Hij is in augustus bij ons aan de slag gegaan.

 

 

 

 

 

 

Anton Konings

Werkplaats chef Peter van Andel kan sinds januari van dit jaar rekenen op zijn collega Anton. Anton volgt de BBL opleiding mobiele werktuigen. Op donderdag gaat hij naar school en de rest van de dagen werkt hij in onze werkplaats in Hoeven.