De Claas Disco Move FC is een nieuwe frontmaaier met geoptimaliseerde bodemcontourvorming. Met de Disco FC3600 Move en Disco FC3200 Move heeft Claas de populaire Disco-serie uitgebreid met zes nieuwe extra frontmaaimachines.

Sneller oogsten door hogere snelheden. Geen beschadigingen aan de grasmat, minder brandstof gebruik en minimale slijtage aan de maaibalk. De beste voerkwaliteit door een optimale bodemaanpassing. Het doel: zo veel mogelijk energie uit groenvoer winnen. Dankzij de verticale bewegingsvrijheid van één meter kan de Disco Move zelfs bij tractoren met een grote hefinrichting en met hoge snelheden zich snel en optimaal aanpassen aan oneffenheden waardoor er zo schoon als mogelijk voer geoogst wordt. De Disco Move FC is uw partner voor maximale flexibiliteit.

De Disco Move FC beweegt zich zowel horizontaal als verticaal onafhankelijk van de tractor en neemt zelfstandig het uitheffen van de tractor over. Het diepliggende draaipunt van de maaier voor de kleine, en de Move kinematiek voor de grote oneffenheden zorgen voor een ideale bodemaanpassing onder alle omstandigheden. De, tijdens het maaien verstelbare hydropneumatische Active Float, is seriematig in de aanbouwbok geïntrigeerd.