Databeheer
Herkent u het dat u last heeft van verschillende perceelsnamen voor het zelfde perceel in verschillende displays en dat u de juiste AB-lijn niet altijd terug kunt vinden? Dan is de Farmer Fit databeheer-applicatie interessant voor u! De drijvende kracht achter deze applicatie is de nieuwe en innovatieve functie AutoSync.

Hoe werkt AutoSync?
AutoSync synchroniseert automatisch AB-lijnen, perceelsnamen, perceelsgrenzen en informatie over de werkzaamheden naar uw XCN- displays met Precision-IQ software. Hierdoor is het niet meer nodig om handmatig gegevens over te zetten via een USB-stick en beschikken al uw XCN-displays over dezelfde data.

Ook kunt u autorisatieniveaus instellen voor uw medewerkers. Wanneer u een taak afrond, zullen deze gegevens verstuurd worden naar de online omgeving (cloud). In de online omgeving kunt u vervolgens nieuwe data creëren, wijzigen of verwijderen. Binnen elke minuten worden al uw wijzigingen automatisch gesynchroniseerd met uw XCN-displays.

Data uitwisselbaar
Creëer klanten, percelen en perceelnamen, importeer of teken perceelsgrenzen en synchroniseer de data met de cloud. Maak managementzones op basis van sensordata welke u kunt delen met uw adviseur, zodat zij eenvoudig taakkaarten voor u kunnen maken. Met hetzelfde gemak versturen ze de taakkaart draadloos terug naar uw XCN-display.

Functionaliteiten:

Farmer-Fit
Gebruikers logins Tot 5 inbegrepen
Beheren van klant/bedrijf/veldnamen met grenzen
Sync desktop data naar cloud  
Mobiele app met overzichtskaart (punten, lijnen en grenzen)  
Incl. technische support en training op locatie  
Beheren van begeleidingslijnen  
Incl. AutoSync voor synchronisatie van de XCN-displays  
Import/export data naar/van de XCN-displays  
Opbrengstgegevens verwerken met opbrengst reinigingstool  
Importeren van taakkaarten vanuit de cloud naar de XCN-displays  
AFS-Mapping software voor het bewerken van gegevens en het maken van taakkaarten