Airco actie

Laat nu nog een aircocheck uitvoeren en profiteer van 15% korting op alle CNH airco onderdelen! Actie is geldig tot en met 30 september 2017.

Lees verder

Team Hamoen versterkt

Lees verder

Trekkerweb te gast bij Hamoen L.M.B.

Dinsdag 28 maart was Trekkerweb bij ons te gast voor een gebruikerstest van de Case IH Luxxum 120.

Lees verder

Potato Europe

Hamoen L.M.B. werkt mee aan het grote precisielandbouwproject dat Case IH draait op Potato Europe 2017. Hier wordt alle techniek die Case IH beschikbaar heeft uit de kast gehaald om de aardappelteelt op het precisielandbouwperceel te verbeteren ten opzichte van een gangbaar perceel.

Lees verder

Nieuwe servicewagen

Dienstverlening in de werkplaats of magazijn, maar ook bij u op het erf of in het veld is belangrijk voor de continuïteit in uw bedrijf.

Lees verder

VACATURE SERVICE MONTEUR

Wij zijn op zoek naar een service monteur. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Lees verder

IN 2017 VIERT CASE IH 175 JAAR BESTAAN

Case IH, wereldleider op het gebied van landbouwmachines, staat aan het begin van een jaar van feestelijkheden op het algemene hoofdkantoor in Racine, Wisconsin, ter herdenking van haar 175-jarige jubileum.

Lees verder

GLOEDNIEUWE CASE IH FANSHOP

Mode, accessoires, speelgoed en schaalmodellen, in de gloednieuwe Case IH Fanshop vindt u alles wat u nodig heeft! Link naar de site: http://www.caseihshop.com/nl/

Lees verder

Vertrek Arjan Hak

Na een lange periode van samenwerken heeft Arjan Hak per 1 februari besloten zijn werkzaamheden bij ons te beëindigen en zijn carrière voort te zetten als zelfstandig ondernemer.

Lees verder

Wintercampagne

Nu is het dé tijd om uw machine klaar te maken voor het volgende seizoen. Voorkom stilstand, overmatige slijtage en dus onnodige kosten!

Lees verder